Annons
Annons

Här är sexåringen som klär sig bättre än du gör

De flesta unga barn tycker om att rita med kritor och leka med vänner på dagis. Alonso Mateo kanske gör det men han klär sig även i Dior, Tom Ford och Gucci och har blivit kallad för världens stiligaste sexåring.

Tobias Skagerström

ungeuppe

Alonso Mateo gillar mode och kläder och har blivit en liten modeikon på sociala medier. Bilder på sexåringen publiceras på hans mamma Luisa Fernanda Espinosas Instagram-konto som har mer än 600 000 följare – mycket tack vare fotona på hennes son.

Annons

Luisa är stylist och lyckas därför få tag på fina kläder till sin son. Tidigare i en intervju med hemsidan The Cut har hon sagt att Alonso väljer sina kläder själv men att hon ibland kan hjälpa honom i rätt riktning genom att till exempel säga om det är varmt eller kallt ute.

På de flesta av bilderna har Alonso en självsäker pose och hans mamma har sagt att folk på stan ibland vill bli fotade tillsammans med honom. Oftast säger han ja men avböjer om han är för trött.

Förutom fans är det vissa människor som kommenterar på bilderna av sexåringen som tycker att han är alldeles är för ung för att klä sig sådär och får en materiell bild av livet. Luisa har försvarat både sig och sin son och sagt att människor dömer för snabbt. Hon menar att Alonso är artig, jordnära och att modeintresset är något som de har gemensamt.

Snyggt är det i alla fall.

När han tog en old school-selfie

Old school instagrammer 📸 // #backtobasics #pilesandpiles #polaroids #60secondexposure

Ett foto publicerat av Luisa Fernanda Espinosa (@luisafere)

       

När han chillade på bryggan

 

I’d say the future’s looking pretty bright…😎 // #mood #theholidaysarecoming #goodtimesahead Ett foto publicerat av Luisa Fernanda Espinosa (@luisafere)

 

När han vandrade i skogen

   

När han bakade en kaka

 

 

När han rockade kostymen från Gucci

   

När han var på Diors visning under modeveckan i Paris

 

 

När han skulle ut och flyga

   

När han seglade

 

 

När han hade sommarlov

   

När han var i Zimbabwe

 

 

När det var kallt

 

När han hade på sig den här kavajen

Annons

Dela (2.77k)
TweetaLaddar