Här är sexåringen som tjänar 100 miljoner om året på Youtube

Ryan är sexåringen som får dig att känna ännu mer hopplöshet över lönekuvertet – och kanske är han även världens yngsta influencer.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2017-12-11 13:11  |  Lästid: < 1 minuter

Alla har olika sätt att tjäna sina pengar på. De flesta går till jobbet måndag till fredag, en del startar eget företag och vissa blir kända influencers och tjänar sina pengar på samarbeten med företag som vill att deras produkter ska förknippas med just dessa personer. Ryan är dock sexåringen som får alla influencers i världen att bli avundsjuka.

Han är sex år gammal.

Och tjänar nästan 100 miljoner om året.

Youtubekontot Ryan ToysReview startades av Ryans föräldrar och var helt okänt fram till juli 2015 då en video från familjen blev superviral. Sedan dess har Ryans leksaksfilmer fått mer och mer uppmärksamhet och allt fler tittare – idag har hans kanal totalt 16 miljarder visningar.

Alltså sexton miljarder (!) visningar – något som självklart genererar miljoninkomster. Under 2017 har familjen tjänat 93 miljoner kronor på leksaksfilmerna. Se familjens mest sedda klipp nedan, som nu har 1 miljard visningar.

Ryans Youtubekanal har 10 miljoner prenumeranter, något som enligt The Verge går att översätta till cirka 8,5 miljoner kronor i månaden för han och hans familj, enbart på reklamintäkter. Med andra ord ingen dålig månadslön för att göra saker som man ändå gör som barn – leka med leksaker.

Källa: Forbes

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:22