Hoppa till innehåll

Här kommenterar Zara Larsson våldtäkten på Bråvalla under Way out west

Joel Linde

När Zara Larsson spelade på Bråvallafestivalen tidigare i sommar hände något som inte ska få hända. En ung kvinna anmälde att hon blivit våldtagen – mitt i publikhavet under konserten. Zara Larsson reagerade naturligtvis starkt på händelsen och publicerade kort därefter ett antal starka tweets där hon bland annat skrev: ”Fyfan för dig som helt … Continued

När Zara Larsson spelade på Bråvallafestivalen tidigare i sommar hände något som inte ska få hända. En ung kvinna anmälde att hon blivit våldtagen – mitt i publikhavet under konserten.

Zara Larsson reagerade naturligtvis starkt på händelsen och publicerade kort därefter ett antal starka tweets där hon bland annat skrev:

”Fyfan för dig som helt skamlöst våldtar en tjej i publikhavet. Du förtjänar att brinna i helvetet”. Och: ”Fy fan för er killar som får tjejer att känna sig osäkra när de går på festival. Jag hatar killar. Hatar hatar hatar.”

https://twitter.com/zaralarsson/status/748796791756238848

När Café träffade Zara Larsson i London en dryg vecka innan hennes spelning på Way out west sa hon att hon ville adressera händelsen under den kommande spelningen.

– Det är klart, man vill kanske adressera det, men det är ju svårt för mig, jag har ju inte koll på vad som händer i publiken. Men jag tror att jag kanske kommer säga någonting, för jag blev jättechockad när jag hörde om det, sa hon då.

Och i dag spelade hon i ett regnigt Göteborg, och valde att kommentera händelsen så här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.