Här kommenterar Zara Larsson våldtäkten på Bråvalla under Way out west

Joel Linde  |  Publicerad 2016-08-12 20:07  |  Lästid: < 1 minuter

När Zara Larsson spelade på Bråvallafestivalen tidigare i sommar hände något som inte ska få hända. En ung kvinna anmälde att hon blivit våldtagen – mitt i publikhavet under konserten.

Zara Larsson reagerade naturligtvis starkt på händelsen och publicerade kort därefter ett antal starka tweets där hon bland annat skrev:

”Fyfan för dig som helt skamlöst våldtar en tjej i publikhavet. Du förtjänar att brinna i helvetet”. Och: ”Fy fan för er killar som får tjejer att känna sig osäkra när de går på festival. Jag hatar killar. Hatar hatar hatar.”

https://twitter.com/zaralarsson/status/748796791756238848

När Café träffade Zara Larsson i London en dryg vecka innan hennes spelning på Way out west sa hon att hon ville adressera händelsen under den kommande spelningen.

- Det är klart, man vill kanske adressera det, men det är ju svårt för mig, jag har ju inte koll på vad som händer i publiken. Men jag tror att jag kanske kommer säga någonting, för jag blev jättechockad när jag hörde om det, sa hon då.

Och i dag spelade hon i ett regnigt Göteborg, och valde att kommentera händelsen så här:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 16:31