Hoppa till innehåll

Prince Harry, Beckham och Styles – så klär sig stilikonerna på gymmet 2018

Martin Hansson

Håll stilnivån uppe även på gymmet och ute i löpspåret.

Rätt träningsform, en bra Spotify-lista och sportkläder du känner dig snygg i kan göra mycket för att hålla träningsmotivationen uppe inte bara i januari. Om din träningsgarderob i dagsläget ser hälften så bra ut som din vardagliga garderob kan det vara tid för en uppdatering. Inspireras av några av de bäst klädda männen och våra nutida stilikoner för att hitta just din träningsstil.

1. Prince Harry väljer löpartights

När du väljer mellan olika löpartights är utmaningen att hitta ett par som andas bra – vilket i sin tur gör att du kan röra dig enkelt och smidigt utan något motstånd. Håll utkik efter sömnlösa tights för att minska skav och andra irritationsmoment vid löpträningen. Det finns även tights som är fodrade på insidan för att hålla benen extra varma under de kyligaste månaderna.

lopartights 2018

Löpartights från Nike Running, 680 kr. 

david Beckham

2. Beckham satsar på löparskor

När du väljer löparskor är det viktigt att du hittar rätt modell och vågar be om hjälp av kunnig personal i butik. Det som exempelvis funkar bäst för din kompis behöver inte nödvändigtvis vara den sko som är ultimat för dig. Välj en stabil och bekväm sko som ger dig en extra boost.

Adidas

Löparskor från Adidas UltraBoost All Terrain, 2 299 kr.

3. Hitta en T-shirt du kan svettas i

Såvida du inte planerar att yoga eller lyfta vikter med bar överkropp så behöver du en T-shirt att på dig på gymmet. Välj en modell du kan svettas i på riktigt och som transporterar bort svettet ifrån kroppen på ett funktionellt sätt.

2xu

Mörkblå T-shirt med diskret tryck från 2XU, 640 kr.

4. Harry Styles snygga träningsstil

Hoodien gör garanterat din gymstil snyggare – oavsett om du väljer en ny från ett etablerat sportmärke eller den där gamla favoriten som du svettats i, i flera år. En gråa hoodie är ikonisk i träningssammanhang och passar lika bra till tights som shorts.

Grå huvtröja från H&M, 249 kr.

Mer herrmode från Café!

9 heta plagg att bära för ett snyggare 2018

Taylor Swifts pojkvän är Pradas nya ansikte utåt

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.