Vad betyder Hellacopters kryptiska meddelande till Rolling Stones?

Det svenska rockbandet The Hellacopters har lagt upp en bild på Facebook, av deras egen logga kombinerad med den klassiska Stones-munnen. Vad betyder det?

Joel Linde  |  Publicerad 2017-08-08 10:40  |  Lästid: < 1 minut

Det svenska garagerockbandet Hellacopters hintar om ett samarbete med ett av tidernas största rockband, The Rolling Stones, rapporterar Gaffa. Åtminstone tolkar de flesta den bild som bandet postade på Facebook under tisdagen på det sättet, där de kombinerat Stones-munnen med sin egen logga.

Men mycket mer än så vet vi inte. Det vi däremot vet är att svenskarna öppnat för Stones vid tidigare tillfällen så att det handlar om att de ska agera förband är inte helt otänkbart – vi lär bli varse när Rolling Stones spelar i på Friends arena i Stockholm den 12 oktober.

The Hellacopters upplöstes 2008 men släppte singeln My Mephistophelean Creed så sent som 2016. I augusti i år spelar de på Øya Festival i Oslo. Tidigare i år hyllade de sin tidigare bandmedlem, Robert “Strängen” Dahlqvist med en minneskonsert.

Uppdatering, 9 augusti.

Arrangören bakom Rolling Stones spelning, Live Nation, bekräftar nu att Hellacopters kommer vara förband åt britterna.

Snart landar ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna i Sverige. Den 12 oktober kommer The Rolling Stones till Friends arena i Stockholm. Nu är det även klart att de får sällskap av inga mindre än The Hellacopters som öppnar kvällen” skriver Live Nation i ett pressmeddelande under onsdagen.

Då så, kul!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-09 11:54