Henrik Schyffert ordnar gratisföreställning av “Var inte rädda”

"De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare. Gratisbiljetterna släpps kl 17 idag."

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2017-04-10 17:03  |  Lästid: < 1 minuter
Foto: IBL

På skärtorsdagen har du chansen att se Henrik Schyfferts föreställning “Var inte rädda” på Cirkus. Under måndagseftermiddagen meddelade han följande via Instagram:

“Älskade, starka, modiga Stockholm. Nu på skärtorsdagen 14:00 kör jag en gratis föreställning av ’Var inte rädda’ på Cirkus. Jag tänkte att om det kan göra någon människa glad eller åtminstone visa att vi inte tänker stanna hemma av rädsla för terror, så är det värt det. De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare.
Gratisbiljetterna släpps kl 17 idag. Länk i bion. Tack till Cirkus, Lifeline och alla som ställer upp! Kom så fyller vi rummet med kärlek. ❤”

Älskade, starka, modiga Stockholm. Nu på skärtorsdagen 14:00 kör jag en gratis föreställning av ’Var inte rädda’ på Cirkus. Jag tänkte att om det kan göra någon människa glad eller åtminstone visa att vi inte tänker stanna hemma av rädsla för terror, så är det värt det. De kan attackera Stockholm – men de kommer aldrig knäcka oss stockholmare. Gratisbiljetterna släpps kl 17 idag. Länk i bion. Tack till Cirkus, Lifeline och alla som ställer upp! Kom så fyller vi rummet med kärlek. ❤

Ett inlägg delat av Henrik Schyffert 🐼 (@schyffert)

Du hittar biljetterna till föreställningen här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:24