Hoppa till innehåll

Hitta din stil 2017 – vårens 5 hetaste modetrender

Martin Hansson

Vårens hetaste modenyheter har landat i butikerna nu. Café listar fem av säsongens viktigaste modetrender – och visar hur du bär nyckelplaggen snyggast.

Herrmode 2017

1. 90-tals inspirerade sportplagg 

För våren 2017 har flera av de internationella klädmärkena inspirerats av sportiga 90-talsplagg. Klädmärken med hög modegrad som Gosha Rubchinskiy and Vetements har denna säsong bl.a. gjort samarbeten med Fila, Champion och Reebok. Styla nyckelplagg som hoodtröjan med raka jeans och ett par stilsäkra sneakers.

Herrmode 2017

2. Kostym med lösare passform 

Efter ett par säsonger av smala kostymer och korta byxben ser vi denna vår en betydligt lösare silhuett. Bär kostymen (gärna dubbelknäppt) avslappnat tillsammans med en T-shirt under, smalt bälte och vita sneakers på fötterna för en snygg look.

KIM_0397

3. V-ringade tröjor 

Efter några år på bänken så är den v-ringade tröjan tillbaka i herrmodebilden på riktigt. Antingen gillar man v-ringat eller så har man gjort ett medvetet val att inte bära det. Satsa på en v-ringade tröjan ovanpå en t-shirt och under en bomberjacka i vår för ett lika moderiktigt som uppdaterat klädval.

_MON0053

4. Snygg i trenchcoat eller parkas

Parkasen och trenchcoaten är två heta ytterplagg att bära under mellansäsongerna. Välj att klä upp plaggen mer dressat med kostym eller styla mer casual. Matcha parkasen med ett par sweatpants – eller andra lediga byxor – och sandaler på fötterna så är du garanterat redo för en ny stilsäker säsong.

_MSG0038

5. Randiga överdelar 

Satsa på randigt i vår! Styla den randiga tröjan, skjortan eller t-shirten med en bomberjacka upptill och ett par vida byxor och sneakers nedtill. En lika snygg som trendig vårkombination är att matcha randigt med randigt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.