Annons

Nemo föddes som gosedjur i Monsters Inc – så hänger alla Pixar-filmer ihop

Boo i "Monsters Inc" har en Nemo-leksak och monstret Sulley är avbildad i "Modig". Fansen vet att alla Pixar-filmer hänger ihop. Nu visar Disney kopplingarna i nytt klipp.

Helena Sjögren
Nemo föddes som gosedjur i Monsters Inc – så hänger alla Pixar-filmer ihop

Allt hänger ihop – i alla fall i Pixars universum. Nu har Disney släppt en video som tydligt bekräftar några av kopplingarna.

Fans har länge varit övertygade och internet svämmar över av teorier. När bloggaren Jon Negroni fick nys om fenomenet 2013 myntade han också begreppet ”The Pixar Theory”.

Annons
Från filmen

Från filmen ”Hitta Doris” från 2016. Bild: Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/IBL

Tanken är lika enkel som kittlande och går ut på att alla Disney Pixar-filmer – sedan ”Toy Story” – faktiskt har en koppling.

Gilla Cafe.se på Facebook

Och efter att ett klipp, som nyligen publicerades på ”Toy Stories” officiella Facebooksida, börjat cirkulera finns det knappast några tvivel kvar:

I klippet framgår det bland annat att Boo i ”Monsters Inc” har en Nemo-leksak, monstret Sulley, i samma film, dyker sedan upp som en avbild i ”Modig”. Merida och hennes föräldrar finns sedan avbildade i ”Bilar”. Och det här är bara några av alla exempel – vissa mer subtila än andra.

Kanske är det dags att se om alla filmer – bara för säkerhets skull, för att se om det är något du missat.

Källa: Huffington Post

Annons

Dela (65)
Tweeta

Annons


Laddar