Afound är H&M:s nya butik: “Attraktiva varumärken till riktigt bra priser”

Afound, H&M:s senaste butiksconcept, öppnar både i Stockholm och Malmö

Johanna Lejon | Foto: Afound  |  Publicerad 2018-05-31 13:02  |  Lästid: < 1 minuter

Öppningarna av de två butikerna är en del i en långsiktig strategi att etablera Afound i flertalet städer runtom i Sverige. Senare i år öppnar även butiker i Göteborg, Skärholmen och Kristianstad.

– Vi ser mycket fram emot att inom kort slå upp dörrarna till våra två första butiker i Stockholm och Malmö, samt online. Vårt team är glada och förväntansfulla att äntligen få introducera vårt koncept som vi tror kommer ge kunden en helt ny shoppingupplevelse inom ett spännande segment, säger Fredrik Svartling, Managing Director på Afound.

Han fortsätter:

– Vi vill göra det enkelt för vår kund genom att finnas där de är, digitalt samt i utvalda fysiska butiker med ett lokalanpassat sortiment. Vi kommer erbjuda ett stort antal attraktiva varumärken till riktigt bra priser.

Afound-butiken i Stockholm öppnar på Drottninggatan och malmöbutiken ligger i ett historiskt stenhus som tidigare huserat en klassisk bokhandel i hjärtat av Malmö med generösa fönster ut mot gatan och en butiksyta fördelad på två plan. De båda butikerna presenterar ett noga kurerat urval varumärken i en modern och inspirerande inredning.

– Idén har varit att skapa en nytänkande marknadsplats inom off price med ett med relevant, kurerat och inspirerande erbjudande för kunderna, säger Mattias Ekberg, Creative Director, Afound.

Stockholmsbutiken ligger på Drottninggatan 53 och öppnar den 14 juni 2018. Butiken i Malmö ligger på Södergatan 28 och öppnar den 16 juni 2018.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 12:54