Annons
AnnonsO Mo Nim
(Gasværksvej 21)
”Fantastisk koreansk restaurang. Specialiteten är koreansk barbecue. Men ändå bara en av alla fantastiska restauranger som öppnat i Köpenhamn den senaste tiden. Du har bra chanser att äta gott här.”

Zoo bar (Kronprinsensgade 7)
”Skön bar med dov belysning och alltid bra dj:s.”

startbild_iben

Annorlunda shopping
”Jag tycker att du ska åka till Köpenhamn och köpa design – men inte typ stolar från 50-talet.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

I stället för att fastna på gågatan Ströget så tycker jag att du ska hitta till Strögets ytterområden och smågator, samt kring Konprinsensgade. Det har ploppat upp så många och jättebra små klädmärken den senaste tiden och då pratar vi inte om några flagship-stores utan om små hål i väggen. Och det är ju det coola med hela grejen. Att köpa en skjorta eller en jacka som ingen annan har.”

Holmen
”Kvarteret dit de flyttat Danska designskolan, en del musikskolor, scenskolor, filmskolan och allt sånt där. Ett väldigt kreativt kvarter, alltså. Ett bra tips är att på förhand skaffa sig en bra insiderkontakt här för att på så sätt komma in på någon av alla de festerna som ständigt hålls här. Jag har hört att de brukar vara riktigt, riktigt häftiga.”

Højbro Plads
”Det är underbart att bara strosa längs hamnen här, ett riktigt mysigt promenadstråk. Bra om du åker till Köpenhamn med tjejen.

Daniel Kjellsson

Iben Hjejle är aktuell med tv-serien Anna Pihl som visas måndagar klockan 20.00 på TV4. Serien om polisen i Köpenhamnsområdet Bellahøj, ett av Danmarks
farligaste polisdistrikt, är redan en succé i hemlandet.

Iben, som slog igenom internationellt med High Fidelity (2000) spelar konstapeln Mikala och förutom för spelet
mellan våld på dagarna och kärlek på kvällarna – har Anna Pihl också
lovordats för skildringen av staden Köpenhamn.

startbild_annapihl

Iben Hjejle som konstapel Mikala (höger) i Anna Pihl.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar