Inbrottstjuvar i Quentin Tarantinos hus blev utsparkade av regissören själv

tarantino lyon

De jiddrade med fel filmregissör.

David Johansson  |  Publicerad 2018-12-19 10:10  |  Lästid: < 1 minut

Mellan inspelningarna av Once Upon a Time in Hollywood, med Leonardo DiCaprio och Brad Pitt i huvudrollerna, har Tarantino haft tid att konfrontera två stjärnor som bröt sig in i hans hus i Los Angeles.

Det är svårt att inte dra paralleller till en av Tarantinos ikoniska filmer när man hör om det som hände sent i söndags kväll, amerikansk tid, i hans hus på den amerikanska västkusten. Tydligen hade Tarantino stannat uppe framåt småtimmarna, och enligt den amerikanska skvallersajten TMZ, som var först med att rapportera om händelsen, själv hört hur två inbrottstjuvar tagit sig in i huset.

Någonting som skulle gjort den här storyn betydligt mer appellerande som story betraktad hade varit om det funnits något slags citat från vad exakt Tarantino gjorde då han insåg att det pågick ett inbrott i hans hus. Det enda som tyvärr finns rapporterat är att Tarantino ska ha lokaliserat tjuvarna och kastat ut de – trots att de verkar ha fått med sig en del byte. 

Tarantino njuter av en KLASSISK sjömanspipa under inspelningarna av Once Upon a Time in Hollywood. (Getty Images)

I augusti 2019 beräknas Tarantinos nya film ha premiär, som utspelar sig i Hollywood på 1960-talet under tiden för de omsusade Manson-morden – där bland andra Roman Polanskis gravida fru Sharon Tate blev brutalt mördad av fanatiska medlemmar av Mansons sekt.

Nu är det upp till en kvicktänkt valfri person att ta reda på exakt vad Tarantino sa till inbrottstjuvarna för att få de att sticka därifrån. Kanske har de sett hans filmer och drog slutsatsen att den där hjärnan är kapabel till vad som helst? 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-12-19 15:25