Hoppa till innehåll

”Jag älskar svart humor”

Jag har precis skrivit klart version tre av det bokmanus jag pillat med senaste åren. En spänningsroman med inslag av humor. Större delen av boken har jag skrivit på caféer runt om i stan. En gång började en servitör snacka med mig, nyfiken på vad jag arbetade med. ”Det är typ en deckare”, förklarade jag. … Continued

Jag har precis skrivit klart version tre av det bokmanus jag pillat med senaste åren. En spänningsroman med inslag av humor. Större delen av boken har jag skrivit på caféer runt om i stan. En gång började en servitör snacka med mig, nyfiken på vad jag arbetade med.

”Det är typ en deckare”, förklarade jag.

”Shit vad spännande, med mord och sådär?”

”Precis, fast jag är komiker också så det blir förhoppningsvis roligt också.” Jag hörde hur det lät och la till: ”Alltså kanske i dialoger eller, typ att nån kommer med nån sarkastisk kommentar eller så.”

Han var inte riktigt med på tåget.

”Vadå, inte roligt?”

”Jo men tänk typ svart humor.”

Han sken upp.

”Shit vad coolt, jag älskar svart humor! Det är det bästa jag vet!”

En läsare redan, tänkte jag. Nice!

”Jaha, men då är det kanske en bok för dig”, sa jag.

”Fast jag kollar mest svart humor på film.”

”Jaså? Okej.”

”Typ med Eddie Murphy. Så jävla rolig!”

”Jaa…”

”Chris Rock är också bra.”

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.