James Bond-podcast släpps inför Daniel Craigs avskedsfilm

James Bond vaxdockor

Perfekt uppladdning inför ”No Time To Die”-premiären i november.

Wilmer Gyllström  |  Publicerad 2020-09-29 15:30  |  Lästid: 2 minuter

De flesta har en relation till James Bond, antingen genom stilsäkre Sean Connery, Pierce Brosnan eller från de tv-spel (eller ja, kanske främst GoldenEye) där den fiktiva brittiska agenten medverkar i. James Bond är lite som filmbranschens Coca-Cola, alla vet vem han är och kan konceptet – dry martini, bilar, klockor och högteknologiska prylar.

När det snart vankas biopremiär för No Time To Die, den 25:e filmen i serien, ska det göras innehåll på fler plattformar i marknadsföringens tecken. Imorgon har den officiella James Bond-podden premiär – vilket lär innebära en rejäl triviados för den Bond-sugne.

No Time To Die: The Official James Bond Podcast, som podden heter, kommer att ge en heltäckande och djupgående beskrivning av agentens verklighet. Allt från karaktärens utveckling genom åren, bakom kulisserna-snack, historien bakom franchisens skurkar men kanske det allra viktigaste, den påverkan 007-serien har haft på världen..

Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris och Billy Magnussen är några av de som kommer att dyka upp under podcast-serien. Även superstjärnan Billie Eilish, som gjort soundtracket till No Time To Die, delta under en session och berätta vilket inflytande Bond har haft för henne. Podden blir dessutom första smakprovet på mästerliga filmmusikkompositören Hans Zimmers kompositioner i filmen.

James Bond-vaxdockor utställda på Madame Tussauds i Berlin. Foto: Getty Images

No Time To Die förblir kanske det mest omtalade filmprojektet 2020 och det mest drabbade till följd av coronapandemin. Filmen skulle haft premiär i maj men har tvingats skjutits upp ett halvår. Filmen blir den sista för den nuvarande Bond-skådisen Daniel Craig – där det så sent som förra veckan friskt spekulerades i att Tom Hardy blir den nästa skådespelaren att gestalta James Bond.. Podcasten som har premiär 30 september kommer finnas på Apple, Spotify och andra podcastplattformar.

Avsnittsnamnen:

Avsnitt 1: Bond in Context
Avsnitt 2: Bond Around the World
Avsnitt 3: A Name to Die For: Allies and Enemies of Bond
Avsnitt 4: The Craft of Bond
Avsnitt 5: Clothes, Tech and Cars
Avsnitt 6: Being 007

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-09-29 15:30