Jodå, Arne Schwarzeneggers son är också en bodybuilder

Arnold Schwarzenegger och sonen Jospeh Baena

Arnolds Schwarzeneggers son Joseph Baena är 24 år, kroppsbyggare och tränar precis som sin farsa på Gold's Gym.

Joakim Almén | Foto: Getty Images & Instagram  |  Publicerad 2021-10-19 11:05  |  Lästid: < 1 minuter

Oftast är det härligare och mer spännande när man överraskas av något här i världen. Som när den mediokra australiensiske shorttrack-åkaren Steven Bradbury i Offspring-frisyr vann det sjukaste OS-guldet i världshistorien 2002. Men ibland vill man bara mysa till det med en klassisk äpplet faller inte långt från trädet-historia.

Att Arne Schwarzeneggers son Joseph Baena, precis som sin far, är en kroppsbyggare och tränar med farsan på klassiska Venice Beach-gymmet Gold’s Gym är ett sådant exempel. Det känns verkligen helt perfekt.

På Instagram fläker Baena ut sitt muskulärt välbyggda liv vilket bland annat inkluderar kroppsbyggarposer där han poserar och drar in magen på samma sätt som sin Mr. Olympia-vinnande far och bilder där han rider på en häst – utan tröja, såklart.

Han är dessutom utrustad med vapnet att riva ett perfekt amerikanskt leende på beställning. ”Alla amerikanska män ser ut så där, som att de inte vet hur man ler utan har läst en guide”, som undertecknads gode vän och kollega Tom Cehlin Magnusson uttryckte det.

Pappa Arnold verkar även vara en riktig farsa till PT. I ett Instainlägg beskriver Baena hur han och pappa brukar köra forced reps-träningspass tillsammans – en träningsmetod som innebär att din träningspartner hjälper dig att lyfta vikten några extra repetioner när du egentligen är helt slut.

”Du måste ge allt och ALDRIG fuska när du tränar med honom, så du vet att det kommer att göra ont dagen efter”, skriver Joseph Baena på Instagram.

Ja, vad säger man? Sådan far, sådan son.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-10-19 16:29