John Krasinski startar en Youtube-kanal som bara rapporterar om positiva nyheter

John Krasinski i The Office och Steve Carell och John Krasinski pratandes på webcam.

Lovvärt initiativ av The Office- och Jack Ryan-stjärnan.

Lukas Nordén  |  Publicerad 2020-03-31 16:41  |  Lästid: < 1 minut

John Krasinski har äntligen hittat tillbaka till sin rättmätiga plats, sittandes bakom ett skrivbord och pratandes in i en kamera. Skådespelaren, som är mest känd för sin roll som Jim Halpert i humorserien The Office, har noterat att det inte finns en enda nyhetskanal som enbart rapporterar om positiva nyheter, och därför har han bestämt sig för att skapa Youtubekanalen ”Some Good News” (SGN). Vilket är precis vad det låter som. I sitt nystartade program kommer Krasinski att prata om hjärtevärmande historier och nyheter som twitteranvändare skickat in med hashtaggen ”#SomeGoodNews”.

Ett lovvärt initiativ i dessa tider, med en klädsam blygsamhet som öppning när skådespelaren låter meddela: ”Jag är John Krasinski, och om det inte är tydligt nog har jag absolut ingen aning om vad jag gör.”

En av nyheterna handlar om det stöd som människor världen över visat vårdpersonal genom att hurra och ge dem applåder genom sina fönster. En annan av berättelserna handlar om hur en husägare lämnat presenter på verandan till personal som levererar paket, och det finns till och med en historia om en man som gjort en lokal fiskares dag genom att ge honom 100 humrar.

John Krasinski har också valt att ta med några gäster, via internet (så klart), för att göra programmet lite mer unikt. Den första överraskningen kommer halvvägs in i programmet när han får besök av en tidigare kollega från The Office, Steve Carell. Den älskvärda serien firade precis 15-års jubileum och de två skådespelarna pratar om hur det var att medverka i, deras favoritscener och varför det blev en sådan succé.

I slutet av programmet får Krasinski också besök av Courtney ”Coco” Johnson, en tonåring som blev viral i helgen när hennes grannskap och vänner firade hennes hemkomst från sjukhuset där hon tidigare haft sin sista behandling kemoterapi – allt firande skedde självklart i enlighet med den sociala distanseringens regelverk.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-31 16:41