Annons

Kändisarna som var bäst klädda på Coachella – se bilderna

Hawaiiskjorta, denim och t-shirts med tryck – så klädde kändisarna sig på Coachella.

Jonna Nordlund
Kändisarna som var bäst klädda på Coachella – se bilderna

Musikfestivalen Coachella utanför Palm Springs är kanske inte känd för att dra till sig de mest väldressade personerna men det finns ändå en hel del inspiration att hämta för kommande sommarfestivaler bland besökarna.

Jaden Smith

jadensm

Annons

Jaden Smith behöver i stort sett endast ta på sig kläder och dyka upp på ett event för att toppa bäst klädda-listorna just nu, vare sig han går over the top eller, som på Coachella, ligger lågt. Men faktum är att den svarta t-shirten, runda brillorna, silverhalsbandet och den spretiga Jaden-frisyren faktiskt känns helt rätt.

Katy Perry och Jeremy Scott

jeeeerremeu

Gilla Cafe.se på Facebook

Designern Jeremy Scott sparar inte på krutet, vare sig när det gäller nya kollektioner åt Moschino eller när det kommer till hans egen utstyrsel. På Coachella satsade han på matchande skinnjacka och skinnbyxor prydda i färgglad strass. Och Katy Perry är lika färgglad som vanligt i en Moschino-gittarklänning och rosa bollar i håret.

A$AP Rocky och Zoë Kravitz

asaprocky

Rapparen A$AP Rocky (till höger i bild) gjorde Coachella i en t-shirt smockfull med olika tryck och hål. Tishan matchades med axelväska och halsband. Här bredvid sångerskan Zoë Kravitz som satsade på en keps att skydda ansiktet från solen med.

1 2 3

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar