Kändisarna som var bäst klädda på Coachella – se bilderna

Hawaiiskjorta, denim och t-shirts med tryck – så klädde kändisarna sig på Coachella.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-04-19 12:04  |  Lästid: 3 minuter

Musikfestivalen Coachella utanför Palm Springs är kanske inte känd för att dra till sig de mest väldressade personerna men det finns ändå en hel del inspiration att hämta för kommande sommarfestivaler bland besökarna.

Jaden Smith

Jaden Smith behöver i stort sett endast ta på sig kläder och dyka upp på ett event för att toppa bäst klädda-listorna just nu, vare sig han går over the top eller, som på Coachella, ligger lågt. Men faktum är att den svarta t-shirten, runda brillorna, silverhalsbandet och den spretiga Jaden-frisyren faktiskt känns helt rätt.

Katy Perry och Jeremy Scott

Designern Jeremy Scott sparar inte på krutet, vare sig när det gäller nya kollektioner åt Moschino eller när det kommer till hans egen utstyrsel. På Coachella satsade han på matchande skinnjacka och skinnbyxor prydda i färgglad strass. Och Katy Perry är lika färgglad som vanligt i en Moschino-gittarklänning och rosa bollar i håret.

A$AP Rocky och Zoë Kravitz

Rapparen A$AP Rocky (till höger i bild) gjorde Coachella i en t-shirt smockfull med olika tryck och hål. Tishan matchades med axelväska och halsband. Här bredvid sångerskan Zoë Kravitz som satsade på en keps att skydda ansiktet från solen med.

Shannon och Jared Leto

Jared Leto tar nästan alltid en plats på bäst klädda listor och hans Coachella-outfit blir inget undantag. Stjärnan satsade på en av årets hetaste trender – hawaiiskjortan. Tillsammans med bakåtslickat hår, pilotbrillor, slitna jeans (en annan av årets hetaste trender) och brett läderarmband  Storebror Shannon Leto satsade på en väldigt simpel look i vitt med avvikande detaljer som zebramönstrade skor och svart keps med tryck.

DNCE

De flesta av oss minns kanske Joe Jonas som flickidolen i The Jonas Brothers men i dag ser vi honom istället fronta bandet DNCE. Att klä sig i en band-tischa och ett par snygga solglasögon är ett väldigt enkelt och snyggt knep för att se bra ut på sommarfestivaler. Bandmedlemmen Cole Whittle däremot är inte blyg för att gå fullt ut och satsar på en uppknäppt, lång hawaiiskjorta (ja, den är överallt i år) och pösiga byxor med metalldetaljer.

Brooklyn Beckham

brooooklyn

En annan som har hajat det här med hawaiiskjortan är David och Victoria Beckhams son Brooklyn Beckham som matchar med svarta jeans och runda solglasögon.

G-Eazy och The Weeknd

Denim på denim? Ja, tack! Här på The Weeknd som matchar med Alexander Wang-bandana. Där är den igen på G-Easy: Hawaiiskjortan.

Kanye West

Yeezy körde också denim på denim men mixade upp det hela med att blanda vitt och blått jeanstyg.

Michael B Jordan och Frank Nitty

Hoodietröja x2. På Michael B Jordan matchat med Musse-tröja och på Frank Nitty med rosa keps.

Orlando Bloom och Katy Perry

Orlando Bloom och flickvännen Katy Perry matchade varandra i mönstrade outfits.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-01 10:32