Hoppa till innehåll

Kika in i Madonnas superlyxiga Beverly Hills-villa – komplett med bowlingbana och putting-green

Madonnas hus i Beverly Hills.
Wilmer Gyllström

Bio, tennis och bowling – jodå, Madonnas mansion i Beverly Hills är ungefär så överdådigt lyxig som du förväntar dig.

Under dessa tider är det viktigt att kunna underhålla sig i hemmet. Tv-spel, filmer, serier – karantänkul helt enkelt.  Men alla har det inte lika svårt att underhålla sig, speciellt inte när man har en hel herrgård att leka i.

Foto: Realtor.com

Den lyxiga herrgården, som ursprungligen tillhörde skaparen av The Wizard of Oz, Bert Lahr, byggdes under tidiga 1940-talet. För tillfället är det världsartisten Madonna som hyr etablissemanget men både Paul McCartney och familjen Osbourne är några som har hållit hus här. Självklart har den genomgått en rad renoveringar under åren men nu till det viktiga – vad som finns att utforska:

  • Två sviter
  • Tre vardagsrum
  • Två personalrum och kök
  • Tio(!) badrum

Givetvis är det viktigt att alla känner sig hemma här. Därför finns ett separat pensionat för gäster. Pensionatet inkluderar två sovrum och tre badrum. Och utanför ligger underhållningspaviljongen – såklart.

Foto: Realtor.com

Foto: Realtor.com

Nog med vanliga rum nu, det här huset har mer att erbjuda. Här finns bowlinghall, biljardrum/spelrum, bio och en VIP-bar med eget badrum.

Foto: Realtor.com
Foto: Realtor.com

I trädgården finns det aktiviteter till förfogande. Utomhuskök, tennisbana, pool, putting-green och spa. Den som har tillgång till detta utbud i hemmet får karantänen att bli både avkopplande och underhållande.

Fakta Madonna lyxiga boende i Beverly Hills:

Plats: Beverly Hills i Los Angeles, Kalifornien.
Pris: 120 000 dollar i månaden.
Storlek: Nästan 14 000 kvadratmeter.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.