Klä dig snyggast på nyårsfesten – 6 av världens bäst klädda män visar hur

Årets största och sista fest är på ingång – nyårsfesten. Sno stilen av Frank Ocean, Jon Kortajarena eller Ryan Gosling.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-12-12 15:50  |  Lästid: 3 minuter

En av årets mest uppklädda högtider står för dörren. Planerar du att bära en smokingjacka i sammet, en svart kostym eller en mönstrad kavaj? För många är det utan tvekan den dagen på året som man vill vara stiligast, vilket kanske kräver lite extra ansträngning när det är dags att börja leta reda på smokingkskjortan du bar vid senaste tillfället.

För några så är smokingen det självklara klädvalet på nyårsfesten – och det finns flera sätt att bära just smoking på. Se nedan några av våra nutida stilikoner och världens bäst klädda män går klädd på fest.

1. Kråsskjorta och fluga

En vit skjorta med krås på och fluga är definitivt något för den stilintresserade. Vill du sticka ut men fortfarande klä dig klassiskt är det inte helt dumt att sno stilen av Ryan Gosling.

2. Knäpp skjortan ända upp

Hip hop-artisten ASAP Rocky omnämns ofta som en av världens bäst klädda män. Känner du dig utklädd i fluga och vill hellre se cool än stilig ut är det läge att sno stilen av stilen av rapparen. Knäpp en vit skjorta ända upp i halsen och kombinera med en svart kostym.

3. Satsa på sammet

Att på något sätt jämföra sig med manlige modellen och entreprenören Jon Kortajarena gör ingen man lycklig. Men han är en bra inspirationskälla när det kommer till stil. Få plagg känns lika eleganta vid festliga tillfällen som en sammetsjacka.

4. Välj vitt

Med en vit smokingkavaj, vit skjorta, svarta byxor, fluga och svarta lackskor blir du garanterat festens mittpunkt. Den vita smokingkavajen är ett oerhört stiligt plagg – största utmaningen blir att hålla den just vit.

5. Dubbelt så snygg i dubbelknäppt

Harry Styles kan få de flesta plagg och kavajer att kännas relevanta. Den dubbelknäppta kostymen är ett populärt plagg inom herrmodet just nu. Lika snyggt att bära till boots i läder som sneakers.

6. Trendigaste klädvalet

Självklart behöver du inte bära svartvitt på nyårsafton (om så inte är klädkoden). Skådespelaren Timothée Chalamet visar hur du bär den den rutiga kostymen coolt med en vit skjorta och oxfords-skor på fötterna.

Mer vintermode från Café!

3 bästa tipsen för att hålla vinterskorna snötåliga och snygga

Maxa vinterstilen med en polotröja – Café väljer 7 favoriter

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:20