Hoppa till innehåll

Klassiska Explorer släpper shots – med smak av jordgubb, cola, lime och rabarber

Erik Sedin

Hallelujah! Explorer släpper så kallade ”nödraketer” för den som är på språng och vill få i sig något upplyftande mellan förfesten och krogen.

Vi har alla varit där. Du har skyndat och påmint hela förfesten om att bussen eller tåget snart går, men självklart har en vän tappat bort ena skon, en annan ska bara fixa till sig en sista gång och en tredje försöker övertyga dig om att ni istället borde åka till hens tinderraggs förfest. Hipp som happ står ni vid stationen och måste vänta 15 minuter innan nästa festexpress dyker upp. Vad passar då bättre än att fiska upp en eller två baby-flaskor av klassiska Explorer för att hålla humöret uppe?

Bland pretentiösa och svindyra typer av vodka har Explorer alltid varit något av en nationalklenod – perfekt för dig som inte gillar att lägga ut mer drygt 200 kronor för en 70 centiliter vodka. Nu släpper Explorer miniflaskor för dig som är på språng. Med smakerna jordgubb, lime, rabarber och cola kan du nu avnjuta 15 procentig vodkabaserad – somrig – nödraket.

Är du en av personerna som får resten av förfesten att missa bussen eller tåget? På Systembolaget kan du köpa fyrpacken för 99 kronor för att enkelt vinna tillbaka dina vänners hjärtan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.