Klipp av din man bun och få en gratis flaska sprit – baren har tröttnat på frisyren

Personalen på baren Boobie Trap har lessnat rejält på man buns. Nu får alla killar som klipper av sig tofsen på plats en flaska sprit, helt gratis.

Anaïs González Cruz | Foto: IBL  |  Publicerad 2017-01-09 16:16  |  Lästid: < 1 minuter

Trots sin omåttliga popularitet är få frisyrer även så hatade som man bun-frillan. I en studie som genomfördes förra året röstades looken fram som den minst åtråvärda av de kvinnliga användarna på dejtingapparna Tinder, Bumble och Happn.

Så kanske är det dags att inleda det nya året med att klippa av din man bun, en gång för alla? Nu kan du få gratis sprit på köpet.

leo-dicaprio
Man bun kan hända den bäste. Även Leonardo Dicaprio.

På baren Boobie Trap i Brooklyn är personalen så trött på frisyren att man nu infört en “man bun special” på drinkmenyn. Alla killar som vågar ta till saxen får en hel flaska sprit till godo. Dessutom lovar baren att föreviga ögonblicket genom att filma processen – och hänga upp tofsen på väggen för allmän beskådning.

boobie-trap-facebook
Via: Boobie Trap//Facebook

– Jag tycker helt enkelt inte att det är snyggt och har sett alldeles för många av dem, säger delägaren Kristen North till sajten Brokelyn.

Skylten sattes upp i baren strax innan jul, men än så länge har ingen utnyttjat erbjudandet.

Är du i Brooklyn och vill bli först på väggen? Du hittar Boobie Bar på 308 Bleecker St. i Bushwick. Och om du ångrar klippet kan du ju alltid köpa en man bun-peruk.

Istället för man bun – 16 sätt att rocka man braid

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 14:31