Hoppa till innehåll

Nu kan du köpa din egen man bun-peruk(!)

Olle Arnell

Skägg och hästsvans är två av hipsterns säkraste kännetecken. Inte minst är Zlatans kompis, Alexander Östlund, en person som verkligen tagit det modet på (lite för stort?) allvar, men han är långt ifrån ensam och kanske kommer vi att få se ännu mer utav det framöver nu när Groupon börjat sälja lös-man buns – vi har dock ännu … Continued

Skägg och hästsvans är två av hipsterns säkraste kännetecken. Inte minst är Zlatans kompis, Alexander Östlund, en person som verkligen tagit det modet på (lite för stort?) allvar, men han är långt ifrån ensam och kanske kommer vi att få se ännu mer utav det framöver nu när Groupon börjat sälja lös-man buns – vi har dock ännu inte hittat den i företagets Sverige-app.

Den lilla hårbollen kostar 10 dollar och finns i tre olika kulörer; blont, brunt och svart. Är man rödhårig och inte orkar vänta på att håret växer ut får man färga hårbollen på egen hand, men för alla andra är det helt enktl bara att beställa den kulör som passar bäst, och vips är man långhårig!

clip_on_man_buns_groupon

Så här luddigt skriver Groupon själva om hur lätt den är att använda:
1. Comb your hair back toward the crown of your head, in a similar motion to lacquering a reclaimed-wood coffee table.
2. Attach the man bun to your natural hair the way the lay public attached itself to Arcade Fire.
3. Use bobby pins to secure the man bun, decide bobby pins are too mainstream, use antique paper clips instead.

man bun groupon löshår för killar

Nu har det väl ändå gått för långt?

När vi ändå är inne på det, du har väl inte missat 27 gånger Alexander Östlund tagit hipster-looken till en helt ny nivå.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.