Annons

Är man bun-frisyren på väg ut? Google har svaret!

Vare sig du tycker om den eller inte så kommer du att se ännu fler män med man bun i framtiden. I alla fall om man ska tro Google som analyserat sökningar och Youtube-videor och kommit fram till att frisyren växer med en hårresande fart.

Tobias Skagerström
Foto: All Over Press.
Är man bun-frisyren på väg ut? Google har svaret!

manbun

Frisyren där du sätter fast håret i en rund tofs uppe på huvudet eller i nacken har nästan blivit ett fenomen och förväntas bli ännu populär. Det är statistikmänniskor på Google som gör analysen i sin årliga trendrapport om skönhet där de har undersökt sökningar och gör det själv-videor på Youtube.

Annons

Enligt rapporten har antalet sökningar med orden ”man bun” ökat enormt det här året och benämns till och med som en ”rising star” av Google. Dessutom har frisyren 4,1 miljoner visningar i olika tutorials på Youtube och det är ett imponerade facit av frisyren som mött både kärlek och hat.

Gilla Cafe.se på Facebook

För att verkligen gå till grunden med frisyrens populäritet har Google även undersökt vilka män som förknippas med man bun i sökningarna. Lite överraskande är Harry Styles det populäraste namnet medan annars har Jared Leto var en av de första att sammanknippas och få ett stort genomslag med frisyren.

Annons

Dela (38)
Tweeta

Annons


Laddar