Klocka för korvälskare – all vinst skänks till forskning om prostatacancer

Älskar du korv, behöver en klocka, och vill ge pengar till en god sak? Då är det här klockan för dig.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-06-28 14:47  |  Lästid: < 1 minuter

Varje år diagnostiseras 10 000 män med prostatacancer i Sverige. Det är vårt lands vanligaste cancerform och i nuläget lever uppemot 100 000 med denna diagnos.

Klockmärket CHPO vill bidra till forskningen kring denna cancerform och har därför tagit fram klockan Korvlover tillsammans med klädmärket Post Details. Klockan kostar 700 kronor och all vinst på försäljningen skänks till den svenska Prostatacancerföreningen.

Armbandet är av metall, urtavlan i silver och visarna är i form av korv, ketchup och senap. När klockan slår tolv är det alltså så fiffigt att du har en fulländad korv med bröd med de båda klassiska tillbehören på.

– Vi har som ambition att varje säsong skapa ett samarbete där vi skänker 100% av vinsten till ett välgörande ändamål. Samtidigt som det gör gott för ändamålet så hoppas vi att fler varumärken ska följa efter. Blir det en norm så kommer vi att få en bättre värld. Det kanske låter naivt, men jag tror verkligen på det!”, säger Viktor Telégin, VD för CHPO i ett pressmeddelande.

Silvrig klocka med korv, ketchup och senap som visare.
Den silvriga klockan har en korv, ketchup och senap som visare.

Klockans släpps till försäljning den 18 augusti. Pris: 700 kronor. Du kan förbeställa klockan från den 3 juli här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:24