Hoppa till innehåll

Kort information

En del kommentatorer verkar vara lite oroliga över att jag kommer skippa Heston–lagandet nu när jag tänkt uppfinna en egen Cramburgare. Grejen är att jag snart faktiskt har lagat mig igenom nästan hela In search of perfection-boken – det är bara ett par desserter och en indisk rätt kvar och de har jag inte lust att göra. … Continued

En del kommentatorer verkar vara lite oroliga över att jag kommer skippa Hestonlagandet nu när jag tänkt uppfinna en egen Cramburgare. Grejen är att jag snart faktiskt har lagat mig igenom nästan hela In search of perfection-boken – det är bara ett par desserter och en indisk rätt kvar och de har jag inte lust att göra. Till helgen blir det som sagt dock Hestons korv och nästa vecka blir det samtidigt avslutning på den gamla bloggserien, och premiären på den nya, när jag gör Heston Blumenthals perfekta hamburgare. Okej?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.