Hoppa till innehåll

Nya Café ute nu!

Minns ni när jag provlagade mig igenom Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection i våras? Den lilla bloggserien har iallafall blivit till en artikel i nya numret av Café som släpps i butikerna i dag. Yay! Så har ni tröttnat på att leta upp gamla blogginlägg och kladda ner iBooken när ni ska laga … Continued

Minns ni när jag provlagade mig igenom Heston Blumenthals kokbok In Search of perfection i våras? Den lilla bloggserien har iallafall blivit till en artikel i nya numret av Café som släpps i butikerna i dag. Yay! Så har ni tröttnat på att leta upp gamla blogginlägg och kladda ner iBooken när ni ska laga världens bästa bolognese tycker jag att ni piper iväg och köper det numret direkt. Självklart är tidningen också fullproppad med en massa andra bra grejer.

P.S. Planerar att börja laga mig igenom en annan kokbok snart. Stay, som man säger, tuned.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.