Hoppa till innehåll

Lalle Johnson är en av Sveriges bäst klädda män 2020

Lalle Johnson
Joakim Almén

För 28:e året i rad delar Café ut Sveriges tyngsta stilpris för män – Sveriges bäst klädda man. Här och på Instagram räknar vi ned på topp 50-listan till vinnaren presenteras 25 augusti.

Varje dag på Cafés Instagram-konto räknar vi ner till vinnaren med en ny person på topp 50-listan. Nu: Stylisten Lalle Johnson.

Motivering: ”Det finns få personer i det här landet som med sin klädsel får folk att vända sig om på gatan. Stylisten och designkonsulten Lalle Johnson har både stilen och utstrålningen som gör honom till en evigt lysande stjärna i modesammanhang. På herrmodemässan Pitti Uomo i Florens överglänser han alla i branschen med sin mjuka och avslappnade silhuett och känsla för form och material.”

Grattis, Lalle Johnson!

Café väljer för 28:e året i rad ut en svensk till Årets bäst klädda man, bland tidigare pristagare finns Erik Berg (2019), Daniel Hallberg (2018), Leslie Tay (2017) Adam Pålsson (2015), Felix Herngren (2012), Pär Lernström (2011), Joel Kinnaman (2010) och Henrik Lundqvist (2005).

Cafés Sveriges bäst klädda man 2020 presenteras i samarbete med: Motorola, MINI, Zalando och Hallwylska.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.