Hoppa till innehåll

Läsarreceptet #1

Bilden är borttagen

Istället för det gamla vanliga matbloggargreppet att visa en bild på vad man lagade igår och sedan berätta hur man gjorde det – varför inte mixa upp det lite och göra tvärtom? Alltså att ni ger mig ett recept i kommentatorsfältet, jag väljer ut ett, provlagar, plåtar och recenserar här på bloggen. Vore inte det … Continued

Istället för det gamla vanliga matbloggargreppet att visa en bild på vad man lagade igår och sedan berätta hur man gjorde det – varför inte mixa upp det lite och göra tvärtom? Alltså att ni ger mig ett recept i kommentatorsfältet, jag väljer ut ett, provlagar, plåtar och recenserar här på bloggen. Vore inte det kul? Dock måste vi i så fall ha vissa regler. Regler kontrollerar nämligen det kuliga, som Monica i Vänner säger. Och min regel är att  basingrediensen denna gång ska vara en fantastisk utskuren bit biff som jag har i kylskåpet efter lördagens styckning av halv ko. Annars: go nuts.

P.S. Pinigt om ingen skriver nåt nu.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.