Letterman och Michael Stipe snor stilen av Bajen-ikonen

R.E.M.-sångaren och Letterman hämtar sin stilinspiration från Bajen-ikonen.

Joakim Almén  |  Publicerad 2017-03-09 13:52  |  Lästid: < 1 minuter

Omslagsbilden på en tillsynes ledighetsbejakande David Letterman tog internet med storm häromdagen. Borta är Lettermans välgroomade The Late Show-utseende, till förmån för ett vildvuxet skägg, lediga solbrillor och en Bajen-randig mössa.

Den nya, avslappnade, looken fick snabbt ringar på vattnet. Den tidigare R.E.M.-sångaren Michael Stipe var hypersnabb att visa upp sin Lettermanska stil.

https://www.instagram.com/p/BRXgtBvDkkz/

Fast det här med ”Lettermansk stil” behöver nog korrigeras. David Letterman var inte först med den look som han nu fått tillskriven som sin. Den fotbollsintresserade, inte minst i de södra delarna av Stockholm, ser att Talk Show-profilen snott stilen RAKT AV från en annan stor profil. Bajen-ikonen Johan ”Tomten” Johansson. Titta bara på den slående likheten nedan.

Bajen-Tomten var Hammarbys kanske mest profilerade supporter och med sin varma personlighet och sitt ikoniska utseende var han en favorit bland alla – även hos motståndarlagens supportrar.

Inför den avgörande matchen om SM-guldet i herrarnas fotbollsallsvenska 2001 följde ett tv-team "Tomten" från det att han vaknade, till att guldet var i hamn. Se det fina reportaget i nedan!

Johan Johansson avled 2008, men hans legacy är nu en global angelägenhet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 21:21