Hoppa till innehåll

Konspirationsteorier, klättring och naturvin – Josefine Jinder reder ut samtiden

Olof Palme, naturvin, glassbåt och Josefine Jinder
Josefine Jinder
Josefine Jinder

Café tolkar tidens tecken med hjälp av Sveriges skarpaste hjärnor. Den här gången: artisten Josefine Jinder, mer känd som Little Jinder.

KÖR


Gröna vågen

Flytta ut på landet med typ tio kompisar! Tror inte det är bra för själen att inte bo på ett berg eller vid ett hav, tyvärr.  

Moussen

Det har forskats fram en ny mousse som inte är brun utan sol, utan bara stimulerar något i huden som gör att vi albinos också kan få färg om vi vistas i solen. Revolutionerande för en got att få leka helt vanlig sommartjej! Om den nu funkar. Jag tänker köra iaf. 

Glassbåt

Den enda perfekta glassen! Kom ihåg var ni hörde det först.

Konspirationsteorier

Palmemordet är ju typ ändå inte löst? Go nuts!

Foto: Getty Images

Integritet

Underskattat i dessa ´gränslösa´, ´transparenta´ sell-out-tider.

AVVAKTA


Musikvideos

Om man inte är typ Anton Corbijn så kan man väl låta bli att hålla på med det. Att artister dessutom ska ´skådespela´ ´dansa´, sitta och mima på hästryggar, få en ursäkt att typ knulla eller ´slå sönder något´ i slow-motion osv känns så jävla PINSAMT . Jag har absolut gjort mig skyldig till detta själv och vet inte riktigt vad jag har att skylla på förutom att det typ ´hörde till´, men det är 2020 nu och MTV dog för hundra år sedan, det känns väldigt passé.

Klättring

Det finns inte en chans att nån utom Fiona Fitzpatrick fortfarande ´bouldrar´ om två år. Don’t believe the hype.

Foto: Getty Images

Skylta med sitt njutiga liv på IG

Det är så genant med alla ´konstnärliga´ storykompositioner från hemmet med typ ´en växt, en bok, ett barn, en dyr sober möbel i motljus´ osv. Sedan när blev det okej att skryta om så jävla tråkiga saker? Okej. Du har gröna fingrar. Är intellektuell. Har legat. Har råd. Och det är sol i dag. Jag fattar. Wow.

STOPP


Naturvin

Så FKN trött på det präktiga jävla ´intresset´!!!!!!!!!!!!!!!!!

Foto: Getty Images

Following

Nu när Blondinbella vill dö publikt kanske vi kan komma överens om att influencers och den typen av mediala profiler måste hjälpas. Narcissism-eller-självhats-pendeln verkar svaja lite väl brett, mutea innan någon far illa!

Ha en podcast

Känns ofräscht, billigt och ute. WHO CARES på 99,9 % av innehållsfronten.

Foto: Adrian Pehrson

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.