Hoppa till innehåll

Liverpool och LeBron James släpper specialdesignade matchtröjor

LeBron James och fotbollströjor från Liverpool

Världens bästa poängplockare i NBA:s historia och den, för säsongen 22/23, kämpande Premier League-jätten släpper en specialkollektion av fotbollströjor och basketlinne.

Fotbollströjan är hetare än någonsin, även utanför fotbollsplan. Redan förra året förutspådde Cafés mesta modeman tillika modechef Daniel Lindström i vilken riktning trendströmmen färdades. Och häromdagen konstaterade Cafés Tom Cehlin Magnusson att Jamaicas nya matchställ blir svårslagen som årets snyggaste fotbollströja.

Nu släpper LA Lakers-stjärnan LeBron James, som i veckan nådde milstolpen som NBA:s främste poängplockare genom tiderna, och svenskarnas favoritlag i Premier League, Liverpool FC, en gemensam kollektion av fotbolls- och basketmatchtröjor.

Att LeBron och Liverpool samarbetar är inte så underligt som det först kan låta. James investeringsbolag äger nämligen en liten del av fotbollsklubben Liverpool och NBA-legendaren syns ofta iklädd det brittiska lagets matchtröja i katakomberna på Staples C… förlåt Cypto.com Arena.

Det nya Nike-stället kommer både som fotbollströja och ett basketlinne i Liverpools svarta och röda färgschema. Men det skulle inte vara ett LeBron-samarbete om inte superstjärnan hade sitt mantra ”Strive for greatness” tryckt på bröstet på basketlinnet.

Foto: Liverpool FC.

När tröjorna släpps är fortfarande oklart. Men är du sugen på att lägga beslag på specialdesignad LeBronsk Liverpool-tröja håller du med fördel utkik på Liverpools officiella Instagram.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.