Liverpool och LeBron James släpper specialdesignade matchtröjor

LeBron James och fotbollströjor från Liverpool

Världens bästa poängplockare i NBA:s historia och den, för säsongen 22/23, kämpande Premier League-jätten släpper en specialkollektion av fotbollströjor och basketlinne.

Joakim Almén | Foto: Instagram & Getty Images  |  Publicerad 2023-02-08 15:09  |  Lästid: < 1 minuter

Fotbollströjan är hetare än någonsin, även utanför fotbollsplan. Redan förra året förutspådde Cafés mesta modeman tillika modechef Daniel Lindström i vilken riktning trendströmmen färdades. Och häromdagen konstaterade Cafés Tom Cehlin Magnusson att Jamaicas nya matchställ blir svårslagen som årets snyggaste fotbollströja.

Nu släpper LA Lakers-stjärnan LeBron James, som i veckan nådde milstolpen som NBA:s främste poängplockare genom tiderna, och svenskarnas favoritlag i Premier League, Liverpool FC, en gemensam kollektion av fotbolls- och basketmatchtröjor.

Att LeBron och Liverpool samarbetar är inte så underligt som det först kan låta. James investeringsbolag äger nämligen en liten del av fotbollsklubben Liverpool och NBA-legendaren syns ofta iklädd det brittiska lagets matchtröja i katakomberna på Staples C… förlåt Cypto.com Arena.

Det nya Nike-stället kommer både som fotbollströja och ett basketlinne i Liverpools svarta och röda färgschema. Men det skulle inte vara ett LeBron-samarbete om inte superstjärnan hade sitt mantra ”Strive for greatness” tryckt på bröstet på basketlinnet.

Foto: Liverpool FC.

När tröjorna släpps är fortfarande oklart. Men är du sugen på att lägga beslag på specialdesignad LeBronsk Liverpool-tröja håller du med fördel utkik på Liverpools officiella Instagram.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-02-08 15:10