Annons
Annons

Mannen är så lik Messi att polisen var tvungna att ingripa

Kaos utbröt och polisen fick ingripa när Reza Parastesh tog en promenad häromdagen. Problemet? Hans likhet med Lionel Messi.

Olle Arnell

Med jämna mellanrum dyker det upp människor som är väldigt lika kändisar och får sina femton minuter i rampluset för det. Men oftast är en del av det roliga att trots flera likheter är det också mycket som skiljer dem åt. Som den här Zlatan-dubbelgångaren till exempel.

Annons

Den bulgariske journalisten och författaren Hristo Hristov och Zlatan.

Folk påstod att det var otroligt likt, vi säger nja.

Men att olikheterna är en del av det roliga kan man knappast påstå med den iranske dubbelgångaren till Messi, i det här fallet blir det snarast kusligt.

Reza Parastesh och Lionel Messi har ju närmast identiska ansikten, och när Reza insåg detta lät han skägget växa och håret klippas precis som superstjärnans.

Reza Parastesh och Messi.

Reza är så lik Messi att kaos uppstod när han tog en promenad i den iranska staden Hamedan häromdagen. Folk flockades runt honom och ville ta en selfie. Om de trodde att det verkligen var Messi eller om de bara ville ha en bild med honom p.g.a. hans likheter med stjärnan är oklart.

Situationen blev så pass rörig och kaosartad att polisen eskorterade honom till en polisstation för att komma undan folkmassorna.

Nej, det här är alltså inte Messi. Det är Reza Parastesh.

Reza verkar dock gilla uppmärksamheten och hans ambition är att kapitalisera på sitt utseende.

– Folk ser mig verkligen som den iranska Messi och ber mig härma allt han gör, sade han till Metro, enligt Esquire.

Nu är hans mål att även lära sig några fotbollstricks och att få träffa Messi personligen. Han erbjuder sig även att avlasta Messi.

– Han har mer åtaganden än han hinner med. Jag kan fungera som hans representant på saker som han är för upptagen för att delta i, säger han.

Det är oklart hur sugen Messi är på detta.

Källor: BBC, Esquire.

Annons

Dela (74)
TweetaLaddar