Hoppa till innehåll

Männen behandlar sina ölmagar som gravidmagar i tysk ölreklam

Olle Arnell

I det tyska ölmärket Bergedorfer Biers senaste reklam har man valt bort manliga modeller med kalsongreklamskroppar och istället valt män som, vad det verkar, konsumerat öl i mängder. I svarta briefs med magar som liknar havande kvinnors dito och sloganen ”bryggd med kärlek” vill ölmärket anspela på en kärlek till öl som är lika stor som kärleken till … Continued

I det tyska ölmärket Bergedorfer Biers senaste reklam har man valt bort manliga modeller med kalsongreklamskroppar och istället valt män som, vad det verkar, konsumerat öl i mängder.

I svarta briefs med magar som liknar havande kvinnors dito och sloganen ”bryggd med kärlek” vill ölmärket anspela på en kärlek till öl som är lika stor som kärleken till ett kommande barn. Även om männens, till skillnad från kvinnornas, tillstånd innebär långt mindre påfrestningar på kroppen och att de faktiskt kan fortsätta att dricka öl är det väl ändå lite småroligt?

man-med-olmage-reklam-for-ol

Notera handen som täcker bröstvårtorna.

gravida-man-i-olreklam

”Gravidvecka 22, i profil.”

ol-reklam-gravida-man

Roligt grepp av Bergedorfer Bier!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.