Annons

Marcus om klippet som sammanfattar Sveriges EM-match perfekt

Marcus Lidman lyckades sammanfatta känslan efter Sveriges match mot Italien i ett klipp som setts av en miljon människor redan. Café tog ett snack med honom. Dagens bästa klipp ser du längst ner i artikeln.

Lisa Arnell
Foto TV4
Marcus om klippet som sammanfattar Sveriges EM-match perfekt

dude

Dagens mest klockrena klipp kommer från TV4 och fotbollskanalen.se som efter Sveriges förlust mot Italien intervjuade ett svenskt fan som sett matchen i svensklägret Camp Riviera utanför Nice.

Klippet har nu setts av nästan 1 miljon människor.

Annons

Stjärnan i klippet heter Marcus Lidman och enligt brorsan David insåg han inte riktigt vilka det var som intervjuade honom.

– Jag pratade med Marcus strax efter intervjun, han var lite förvirrad över vad som hänt då han inte insåg att det var TV4 Sport han blev intervjuad av… själv var jag på väg till Malmö med tjejen för att ha en go helg, vi lyssnade på P4 för att hänga med i matchen och blev måttligt (miss)nöjda när vi hörde hur Granqvist gjorde bort sig en mot en (som vanligt med hans lealösa kropp). Såg sen klippet på Facebook, delade det och har sedan dess bara njutit av resultatet haha…

Gilla Cafe.se på Facebook

Har han alltid varit så här engagerad i sport?

– När man döper sitt EM-elvan-lag till Nivas Adepter då har det ju redan gått för långt… Vi hade ett Korpen-lag i Göteborg där vi kallade oss ”BPT” (Billdals Pansarregementet Torpederna) Marcus var ju den där jobbige store gubben man inte ville möta en mot en. Han var mer åt Wernblom-hållet, men ändå mycket ödmjuk.

När vi får tag på Marcus har han lugnat ner sig men är fortfarande besviken över förlusten så vi ställer samma fråga till honom:

Är du alltid så här engagerad?

– Jag är väldigt insatt i sport, mest hockey egentligen men även fotboll. Jag följer Chelsea på daglig basis och har gjort så sedan jag gick i Chelsea-pyjamas när jag var liten. Följer även DIF men mest i hockey.

Hur fick du reda på att din sköna reaktion efter matchen plötsligt fanns överallt?

– Det var min familj som ringde och berättade.

Hur går det för Sverige mot Belgien? 

– Jag hoppas innerligt på seger mot Belgien.

Vem vill du inte se på planen då?

– Jag tycker nog att Sebastian Larsson har gjort sitt i EM.

Vem tror du vinner?

– Jag sa innan EM att England skulle vinna så jag får stå för det nu.

Har du inte sett klippet än? Då måste du göra det nu.

Artikel från Elle.se

Annons

Dela (1.29k)
Tweeta

Annons


Laddar