Annons
Annons

Matthew Perry slog Kanadas premiärminister Justin Trudeau: ”Var ren avundsjuka”

10-årige Matthew Perry spöade Kanadas premiärministerälskling Justin Trudeau för att han var bättre på sport.

Joakim Almén

Matthew Perrys storhetstid var under de tio år han spelade Chandler Bing i långköraren Vänner. Efter Vänner har livet varit upp och ned för stjärnan. Perry har kämpat med drog- och alkoholmissbruk och behandlats på rehab flera gånger. Och tiden under Vänner var tydligen också hård. När han blev tillfrågad vilket Vänner-avsnitt han gillar bäst sa han att han inte minns någonting från säsong 3-6 av serien.

Annons

Nu delar han med sig av ytterligare detaljer om sitt förflutna. I en intervju med Jimmy Kimmel Live berättar Perry hur han och en klasskompis, i femte klass, brukade spöa världens nya politikerälskling, Kanadas premiärminister Justin Trudeau:

– Vi slog honom båda. Jag tror att han var bättre på idrott än vi var, det var ren avundsjuka, säger Perry och fortsätter:

– Hans pappa var premiärminister i Kanada, men jag tror inte att det var anledningen att vi slog honom. Han var den enda ungen vi kunde slå.

Perry menar att han inte koketterar eller skryter och att det är hemskt att de mobbade honom.

– Jag var en dum unge. Jag ville inte slå honom. Jag tror till och med att jag försökte göra det till ett form av kärlekshistoria ett tag, skämtar Perry med en blinkning till Trudeaus snygga yttre.

Perry avslutar med att skämtsamt ta åt sig äran att Trudeau blev premiärminister:

– Jag var bidragande för att han nådde så högt och blev premiärminister. Jag tror att han sa ”Jag ska växa av det här och bli premiärminister”. Han nådde högre än båda oss.

Se klippet när Matthew Perry gästar Jimmy Kimmel Live här.

Mer om Kanadas premiärministerälskling Justin Trudeau:

Trump kapade abortpengar – nu kliver Trudeau och Kanada in

13 hyllningar till Kanadas premiärminister Justin Trudeau

Annons

Dela (2)
TweetaLaddar