Medieprofilen har en av världens största sneakersamlingar

Charlie Sloth visar sin sneakersamling.

Och du tycker att Dj Khaleds sneakersamling är massiv.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-28 11:49  |  Lästid: < 1 minut

Förra året gick stjärnproducenten och hiphopmogulen DJ Khaleds maffiga lyxmansion i Miami ut till försäljning för oblyga 72 miljoner kronor. Huset var givetvis utomordentligt vackert med en pool framför episk havsutsikt, en enorm vinkällare och en privat båtbrygga. Men det var ett rum fullt av hyllor från golv till tak med hundratals olika sneakersmodeller som bokstavligen stal den berömda showen från visningen.

I huset hade producenten och Snapchat-virtuosen förvandlat en stor walk in-closet till ett rum av hyllor med endast sneakers. Och även om man kan komma på en hel del bättre saker att göra för summan som lagts på den absurda mängden skor – som mest står och dammar – får det ändå kategoriseras som imponerande, då samlingens storlek tveklöst skulle hålla Guinness rekordbok-nivå.

Men den som tycker DJ Khaleds samling känns överdådig får hålla i sig nu. Det finns en annan sneakersamlare som gör Khaleds sneakerparadis i Miami till fjuttigt i jämförelse.

Den brittiska DJ:n och radio- tv-presentatören Charlie Sloth har en av världens största sneakersamlingar i sin butik Presented By i London. 

Enligt Sloth själv Guinness World Records av sig till honom förra året för att ta reda på om han faktiskt var den som hade störst sneakersamling i hela världen, och i april 2018 rapporterades det att han ägde mer än 5 000 modeller, enligt Highsnobiety.

Hittills har Charlie Sloth inte fått någon officiell utmärkelse i kategorin, men att medieprofilen ligger uppe i den absoluta samlartoppen råder det knappast tvivel om.

Se Charlie Sloths massiva sneakersamling här!

Artikeln publiceras först på King.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-01-28 13:00