Hoppa till innehåll

Menyn är spikad (tror jag)

Bilden är borttagen

På lördag kommer som sagt Caféredaktionen hem till mig för att käka mexmiddag. Jag sitter just nu och planerar och så här ser menyn ut i dagsläget: Fördrink: Margaritas, hemgjorda tortillachips med guacamole och het tomatillosalsa.  Huvudrätt: Hembakta vetetortillas samt äkta crispy tacos* med Carnitas, Texas Chili, Pico De Gallo, Guacamole och Habanero-Mangosalsa. Serveras med … Continued

Bilden är borttagen
På lördag kommer som sagt Caféredaktionen hem till mig för att käka mexmiddag. Jag sitter just nu och planerar och så här ser menyn ut i dagsläget:
Fördrink: Margaritas, hemgjorda tortillachips med guacamole och het tomatillosalsa. 
Huvudrätt: Hembakta vetetortillas samt äkta crispy tacos* med Carnitas, Texas Chili, Pico De Gallo, Guacamole och Habanero-Mangosalsa. Serveras med silverlök och koriander, lime, piquinpeppar, creme fraiche och cheddar.
Efterätt: Pecanpaj med vaniljglass.
* En friterad frasig, men fortfarande lite seg, majstortilla. Tacos som går sönder när man biter i dem är en sådan dum uppfinning att jag blir förbannad bara jag tänker på det.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

Bilden är borttagen
Mat & dryck

Taco och BBQ-roundup