Annons

Ernst Kirchsteiger möter Wu-Tang Clan – se klippet som alldeles för få sett

Underbara Ernst möter hiphopgruppen Wu-Tang Clan!

cafevik

Inte sett videon än? Gör det, så fort du kan, för att ta del av det starkaste samtiden har att erbjuda. Ernst mysiga snick-snack från Sommar med Ernst möter Wu-Tang Clan och vi har aldrig sett svensk tv vara så hiphop.

Annons

Givetvis ligger stora delar av tjusningen i att en yllekoftande, bulldoftande man som är hela Sveriges hemmafixare möter något så ”gangster” som hiphop. Men nu är Wu-Tang är inte så gangster längre, de är snarare veteraner, har hållit på sen tidiga 90-talet och blev i och Gröna Lund-giget 2013 också svennefolkliga. Så man kan snarare säga att de möts på mitten (med brasklappen att Wu-Tang-låten är från bandets tidiga karriär).

Gilla Cafe.se på Facebook

Bakom videon står 35-årige Andreas Jacobsson, som till vardags jobbar med filmproduktion.

– Jag tittade på Ernst på tv – jag och min sambo håller nämligen på att renovera huset – och tyckte att Ernst hade en väldigt skön kroppshållning och ett gestikulerande som skulle passa med musik till. Jag satt i en fjällstuga, det var dåligt väder och jag hade inget att göra. Det gick på en halvtimme.

Hur hiphop är Ernst?

– Inte särskilt alls. En parallell man kan dra är till Matisyahu, den judisk-ortodoxe rapparen. Det man ser går inte ihop med det man får. Detta kan kanske bli en boost i Ernsts karriär?

Nu hoppas vi på att någon gör det omvända – lägger Ernsts ljudspår på Wu-Tang Clan så att de slänger sig med lines som:

”Man kanske borde tälja på en pinne då och då för att må lite bättre” eller ”Den här jorden är så fet att man nästan skulle vilja äta den eller ha den på smörgåsen”

Läs också!

11 flummiga citat av Ernst Kirchsteiger som får oss att älska honom ännu mer

9 gånger Erik Hamrén sagt flummigare saker än Ernst Kirchsteiger

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar