Hoppa till innehåll

Michael J Fox kan återvända som skådespelare

Världens kanske mest älskvärda skådespelare öppnar nu dörren för att bryta sin pension.

Michael J. Fox kan tänka sig att återvända som skådespelare. Det uppgav nyligen 80-talisikonen i en intervju med Entertainment Tonight.

62-åringen utannonserade sin pension 2020 och har sedan många år varit öppen med sin kamp mot Parkinsons sjukdom. Något han berättade om väldigt rörande i dokumentären Still (varm rekommendation). När han nu fick frågan om han kunde tänka sig att återvända till film eller tv stängde han inte dörren helt. Fox menar att det hänger på om han erbjuds en roll som han kan närma sig, trots de utmaningar som sjukdomen medför.

Då Michael har god kontakt med Christopher Lloyd som spelade Doc Brown i Tillbaka till Framtiden-trilogin känns en fjärde del som något av ett drömprojekt, åtminstone för undertecknad.

Foto: Getty Images

Tänk er en fjärde film som en finstämd men självklart också rolig epilog till serien. Skriv in i manus att Marty McFly drabbats av samma sjukdom som Fox och låt honom återförenas med sin vän doktorn för en sista tidsresa. Det är oklädsamt att klappa sig själv på axeln, men detta har faktiskt potential att bli otroligt.

Det kommer självklart inte bli samma sak som den stökigt roliga originaltrilogin, men potential för ett oerhört värdigt farväl till karaktärerna finns helt klart.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.