Annons

Nikes självknytande Tillbaka till framtiden-sko är här – så kan du vinna den

Nike anordnar lotteri för att lotta ut framtidens sneakers.

Tom Cehlin Magnusson

Framtiden är äntligen här, och som vi har väntat. Efter år av spekulationer, hajp och rykten ska nu Nike MAG släppas till allmänheten, skon som kan snöra sig själv. Vi har tidigare skrivit om ryktena här, här och här, men nu blir det alltså verklighet.

Annons

nike-mag-2016-05

Skon är en version av den futuristiska sneakern från 1989 års Tillbaka till framtiden II, och självklart var det därför Michael J. Fox som demonstrerade skons vidunderliga förmåga hos Jimmy Kimmel förra året. Nu släpps alltså skon till allmänheten, och med lite tur kan du ha chansen att vinna ett par.

Gilla Cafe.se på Facebook

Nike kommer nämligen anordna ett lotteri där 89 par självknytande skor kommer lottas ut, dock endast till personer som bor i USA eller Kanada. Lotteribiljetten kostar tio dollar, där alla intäkter går till The Michael J. Fox Foundation och organisationens jobb med att hitta ett botemedel mot Parkinsons sjukdom.

nike-mag-2016-03

Så hör av dig till din farbror i Vermont, utbytesstudenten du lärde känna på högstadiet eller Tinder-matchningen du fick när du betalade för att kunna swajpa i Los Angeles för att kunna delta. För att köpa en lott, gå in på nike.com/mag eller via Nike+-appen.

Lotteriet stänger 11 oktober och vinnarna offentliggörs 17 oktober.

nike-mag-2016-02

Annons

Dela (48)
Tweeta

Annons


Laddar