Hoppa till innehåll

Min vän N och tillbehören

Min vän N kommer idag till kontoret med en Rolex Explorer på armen (kostnad ungefär en begagnad Volvo V70), Persol-solglasögon på huvudet (kostnad ungefär en renrasig Rottweiler-valp), en originalträningsväska som delades ut till de aktiva under sommar-OS i Tokyo 1964 över armen (kostnad ungefär som en av de där handväskorna som min fru vägrar tala … Continued

Min vän N kommer idag till kontoret med en Rolex Explorer på armen (kostnad ungefär en begagnad Volvo V70), Persol-solglasögon på huvudet (kostnad ungefär en renrasig Rottweiler-valp), en originalträningsväska som delades ut till de aktiva under sommar-OS i Tokyo 1964 över armen (kostnad ungefär som en av de där handväskorna som min fru vägrar tala om för mig vad de kostade), en specialbeställd Moleskine-anteckningsbok i handen (kostnad ungefär som ett nytt Xbox 360) och Grado Labs-hörlurar på öronen (kostnad ungefär som mindre bostadsrätt i medelstor svensk stad).

Om jag någonsin blir intervjuad i ett sånt där glansigt modemagasin, och får frågan ”vad är din dyraste modeaccessoar”.

Då kommer jag svara ”Min vän N”.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.