Annons
Annons

Miriam Bryant om sitt sommarprat: ”Kanske röker lite gräs och skriver det”

Miriam Bryant, en av sommarvärdarna 2017, panikbokade en resa till Amsterdam för att skriva sitt sommarprogram i det gräsliberala landet.

Joel Linde

Miriam Bryants senaste singel Words släpptes så sent som i maj. Hon har spelat runtom i Norden under våren och kommer fortsätta i sommar. Men hon ska även hinna med att sommarprata. Vad det kommer handla om är hon inte helt säker på än.

Annons

– Jag har fått en ponny. Ett gosedjur alltså, som jag har börjat få riktiga känslor för. Så jag stod med honom under armen i köket och lagade kyckling och kände mig som en 5-åring – och så panikbokade jag en resa till Amsterdam där jag aldrig har varit. Jag ska åka själv i helgen för att skriva mitt sommarprat… Jag vet inte, jag kanske ska röka lite gräs typ och skriva ett sommarprat. Jag har aldrig riktigt rökt gräs, så jag kanske gör det för där får man ju det, och skriver nånting om ensamhet och sex. I kombination, säger Miriam Bryant skämtsamt.

Gilla Cafe.se på Facebook

Får jag skriva det?

– Ha ha ha, folk är så kinkiga.

Något mer än ensamhet, sex, gosedjur, matlagning och Amsterdam?

– Jag har hittat dagboksanteckningar från när jag var typ 10 bast så jag tänker att det är en bra början att bläddra i dem, ”vem var jag?”. Jag har ju läst lite om vad jag har skrivit och jag hade ganska feta reflektioner kring livet.

Var det på tiden att du fick sommarprata nu?

– Nej, absolut inte. Min spontana reaktion var att jag blev jättestolt, men jag har ingen relation alls till Sommar i P1. Men jag vet ju att det är en stor grej och en stor ära. Men bandet och mina kompisar reagerade jättestarkt så det har gjort att min stolthet och pressen har vuxit ännu mer.

Här kan du höra Miriam Bryants sommarprat.

Här är hela listan över sommarvärdarna 2017 >

Annons

Dela (77)
TweetaLaddar