Mockajacka och dubbelknäppt kavaj hetaste trenderna på Cafés stora modefest

Vill du få reda på vilka sommarens stora trender är? Vi gjorde en stilspaning på årets mest välklädda fest, Cafés fest för Sveriges bäst klädda man.

Tom Cehlin Magnusson | Foto Ossian Langenborg  |  Publicerad 2016-05-19 10:55  |  Lästid: 2 minuter

Festkvällar innebär inte bara prisutdelningar, liveframträdanden och iskall öl. När Sveriges bäst klädda man utses står naturligtvis också modet i centrum. Inte bara männen på “Årets bäst klädda man”-listan inspirerade, utan även festens övriga gäster. Café scannade igenom den trånga lokalen för att ta reda på vilka trenderna var på årets bäst klädda fest.

Mockajacka

_OSS2449
Lalle och Jonathan Johnson.
ny

Oavsett om jackan är i brunt eller svart, bomber- eller 70tals-modell, så står det klart att mockajackan är ett av sommarens hetaste plagg. Läs mer om vilken mockajacka du kan köpa redan i dag här och här.

Dubbelknäppt kavaj

_OSS2494
Elin Wass och Oscar Hiljemark.

Den dubbelknäppta kavajen är i sommar trendigare än någonsin. Med sina breda slag och eleganta silhuett är kavajen ett plagg som direkt höjer din stilnivå, oavsett om du bär den som udda kavaj eller som hel kostym. Läs mer om vårens bästa kostymer och hur du bär dem här.

Sneakers till kostym

_OSS2623
Texas Olsson, Peter Andersson och Joey Hatchims.

Kostym behöver inte vara stelt och uppklätt – byt ut de blankpolerade oxford-skorna till ett par cleana sneakers för en look som är rebellisk, men fortfarande elegant. Läs mer om dressade sneakers här.

Mer om Sveriges bäst klädda man!

Så hyllas festkvällen – och vinnaren Oscar Hiljemark

Stor intervju: Oscar Hiljemark om stilen, förälskelsen och kämpiga säsongen

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-03 09:13