Dagens bästa klipp: Nicolas Cage slaktar Prince-klassikern Purple Rain i en karaokebar

Den Oscarsbelönade skådespelaren ägnade påskdagen åt att framföra en arg, arg cover på Purple Rain i en karaokebar i Koreatown, Los Angeles. Hur var din påsk?

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-04-24 14:59  |  Lästid: < 1 minut

Nicolas Cage tycks ha haft en halvstökig inledning på 2019. För några veckor rev han av ett klassiskt fyllebröllop i Las Vegas med sin (dåvarande) flickvän, den 21 år yngre makeup-artisten Erika Koike. Äktenskapet tog dock slut bara fyra dagar senare (chocken!) och Nicolas Cage uppgav i sin ansökan om ogiltigförklaring av giftermålet att han på grund av berusning agerat impulsivt och inte förstått vidden av sina handlingar. Han hävdade vidare att äktenskapet baserade sig på något slags bedrägeri från sin bättre hälfts håll. Jodå, så att…

Häromdagen blev det känt att Erika Koike nu vill ha underhållspengar från den gode Cage. Den 55-årige kultskådisen – som har gjort sig känd för sitt vidlyftiga spenderande med medföljande ekonomiska trångmål – tycks emellertid hantera sitt stormiga relationsliv med jämnmod. Om man med jämnmod menar att ställa sig i en dunkelt belyst karaokebar, av allt att döma med både en och två enheter i systemet, och riva av en känsloladdad cover på Purple Rain.

Stilstudie.

Det var alltså i söndags som föreställningen ägde rum, enligt uppgift på en bar i Koreatown i Los Angeles. Lyckligtvis förevigades det hela på film så att vi alla kan ta del av den avgrundsdjupa inblick i mänskliga känslor som ilska, sorg och allt däremellan som Nicolas Cage tolkning av 80-talshitten utgör.

Källa: NME.

Bonusklipp! Nicolas Cage skriver instruktionsboken i hur man gör en talkshow-entré

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-04-24 15:00