Annons

STOLTA SPONSORER AV CAFÉS STORA MODEPRIS 2018

 

 


daniel

På torsdag är det äntligen dags för Cafés Stora Modepris där fina priser delas ut till Sveriges modeelit. Under kvällen hålls en fest där vinnare och modeprofiler kommer att delta. En som kommer att vara där och agera som värd är Cafés modechef Daniel Lindström.

* * *

Vad ska du ha på dig?
− För mig är Cafés Stora Modepris en gala och då är det självklart att jag klär upp mig. Därför ska jag ha en svart kostym, med vit skjorta och troligtvis en slips. Jag har inte kostym på mig så ofta så det ska bli kul att ha det under kvällen.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Hur har du tänkt när du har valt kostym?
− Det är viktigt att man känner sig bekväm i sin kostym och att den sitter bra. Jag gillar tunna material som bomull eller tunn ull som andas och inte blir för varmt. Sedan är det ju höst och ganska mörkt ute nu så då tycker jag att det är snyggt med en kostym i svart, grått eller marinblått. Det är säkra kort som alltid funkar tillsammans med vit skjorta. Sedan tänker jag nog ha en smal svart slips som är traditionell och enkel.

Har kläderna någon inverkan på hur kvällen blir?
− En bra outfit kan definitivt hjälpa kvällen i rätt riktning. Känner man sig snygg så får man bättre självförtroende, en finare utstrålning och en roligare stund.

Tobias Skagerström

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar