Hoppa till innehåll

Så smakar vårens sockerfria nyheter från Fanta och Coca-Cola

Coca Cola Zero Sugar Peach och Fanta Zero Sugar Raspberry.

Ännu ett vårtecken har landat! Nu släpper Coca-Cola två nya smaker i form av Fanta Raspberry Zero och Coca-Cola Zero Peach.

Goda nyheter för anhängare av sockerfri läskeblask. Nu släpper Coca-Cola i Sverige två nya Zero-smaker: Fanta Raspberry Zero och Coca-Cola Zero Peach, där Fanta Raspberry Zero är speciellt framtagen för den svenska marknaden.

Coca-Cola menar själva att just hallonfantan har en ”sötsyrlig och uppfriskande smak av hallon som för tankarna till hallonsoda och svensk sommar”. Något som den sötningsmedelpositiva Caféredaktionen är enig om efter att ha provat den rosa läsken, där det övergripande omdömet är med beröm godkänt.

Fanta Raspberry Zero Sugar.
”Det smakar sommar och barndom, Bobs hallonsaft närmre bestämt”, kommenterade redaktör Rasmus Blom smaken av den nya Fantan.

Redaktionen enades också i att Coca-Cola Zero Peach var en smakmässig fullträff, där smaken för tankarna till isté med just persikasmak.

Coca Cola Zero Sugar Peach
Sommarfräsch!

Både Fanta Raspberry Zero och Coca-Cola Zero Peach kommer finnas i PET-flaska 50 cl och 1,5 liter i butik från vecka 15. Coca-Cola Zero Sugar Peach finns redan nu på Hemmakväll, 7-Eleven och Pressbyrån.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.