Hoppa till innehåll

Nu finns julkalendern för alla snusälskare

Snuskalendern 2022
Joakim Almén

Perfekt tidig julklapp till dig själv eller din vitt snusgillande partner eller kompis.

Julkalenderns julkalender är julkalendern som följer den traditionsenliga tv-julkalendern på SVT (som för övrigt heter Kronprinsen som försvann i år). Utöver julkalenderns julkalender finns det en uppsjö koncept-copy cats för de flesta olika specialintressen. Body Shop har en stor jävel för dig som gillar hudvård som tar upp halva din lägenhet på 24 kvm och det brukar alltid dyka upp en julkalender för whiskyfantasten.

Och nu, nu finns det en julkalender för dig som gillar … snus! Närmre bestämt tobaksfritt snus. Bakom de 24 luckorna har e-handelsföretaget Snusbolaget smällt in olika nikotinportioner från märken såsom Velo, Fumi, Helwit och Lyft. Priset per dosa blir 25 kronor, vilket – i vitt snussammanhang – är billigare än det genomsnittliga styckpriset per dosa även om du köper en stock.

Snusbolagets julkalender släpps den 1 november och säljs under tre veckor eller så långt lagret räcker, och kostar 599 kronor (25 kronor per dosa). Julkalendern går, för den som tillämpar ett hållbart tänk i sitt julkalendersanvändande, dessutom att återvända genom att fylla på med nya dosor.

Credits
Foto: Snusbolaget:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.