Hoppa till innehåll

Nu kan du ha ett pingisbord hemma – utan att det tar upp någon extra plats.

Olle Arnell

Så länge man bodde hemma var inte beslutet i ens egna händer, utan man fick snällt rätta sig efter att det var för dyrt eller för skrymmande med ett pingisbord i hemmet. Men nu när man är vuxen och bestämma själv då? Nja, då har man väl insett att 1) Man inte har samma behov … Continued

Så länge man bodde hemma var inte beslutet i ens egna händer, utan man fick snällt rätta sig efter att det var för dyrt eller för skrymmande med ett pingisbord i hemmet. Men nu när man är vuxen och bestämma själv då? Nja, då har man väl insett att 1) Man inte har samma behov av ett pingisbord hemma längre 2) Det ÄR en skrymmande sak att ha hemma, och 3) Det är inte speciellt snyggt med ett pingisbord framme, även om man hade haft ett rum över.

Det danska företaget MWA (Makers With Agendas) har löst problemet genom att göra en möbel som är ett stilrent matbord med plats för upp till 8 personer – men som enkelt kan vecklas ut till ett pingisbord i full sotorlek, om man får feeling efter middagen.

Pull-pong heter bordet som är tillverkat av plywood, stål och plasten polypropylen och som finns att köpa för 2.500 Euro. Visst, problemet med att det är rätt dyrt kvarstår, men att köpa både ett nytt pingisbord och ett designat middagsbord är inte gratis det heller.

Pull-Pong_MG_0495_20150819_WD-1024x682
Pull-Pong_MG_0768_20150819_WD-1024x682

Pull-Pong_26-20150810_WD-1024x768
Credits
Foto: MWA

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.