Nu kan du klä dig som Roger Federer – Uniqlo släpper stjärnans matchställ

Få skulle nog bestrida att halva grejen med sportutövande är utrustningen. Det tar Uniqlo fasta på när man nu släpper Roger Federers Wimbledon-ställ till allmän försäljning.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2018-08-02 14:15  |  Lästid: 1 minut

Tidigare i juli rapportade Café om hur japanska basmode-giganten Uniqlo har lyckats sno till sig tennisstjärnan Roger Federer från Nike. Tennisesset är därmed en av Uniqlos så kallade Global Brand Ambassadors, och ska bära märkets plagg både på och utanför planen.

Roger Federer iklädd Uniqlo på Wimbledons centrecourt.

Sedan nyheten släpptes har Federer-fans runt om i världen velat ha tag på schweizarens matchställ – något som Uniqlo nu släpper till allmän försäljning till alla som svettas på tennisbanorna i sommar. Det rör sig om kläderna som Federer bar under årets Wimbledon-upplaga och omfattar ett set av fem produkter: en tröja, shorts, hårband, handledsband och strumpor.

Roger Federers helvita tennisställ från Uniqlo finns nu till försäljning.

Beställningar tas emot på Uniqlo.com redan nu, med förväntad leverans i skiftet mellan september och oktober – bara någon månad efter att företaget lanserar sin första svenska butik, på Hamngatan i Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-08-02 15:13