Hoppa till innehåll

Ny daily carrier

En annan bra grej med Svalbardsäventyret är att jag numera faktiskt kan unna mig att låta mitt funktionsplaggsintresse spilla över i mitt vanliga liv. Inget överdrivet, bara några små grejer här och där. Kanske bara mina (snyggt slitna) Lundhagskängor till jeans, en mysig Nansentröja när det blir kallt eller en snygg karbinhake som ny nyckelring … Continued

En annan bra grej med Svalbardsäventyret är att jag numera faktiskt kan unna mig att låta mitt funktionsplaggsintresse spilla över i mitt vanliga liv. Inget överdrivet, bara några små grejer här och där. Kanske bara mina (snyggt slitna) Lundhagskängor till jeans, en mysig Nansentröja när det blir kallt eller en snygg karbinhake som ny nyckelring (nu när Ove slängt mitt knogjärn). Jag menar, Kalle har ju faktiskt haft fleecejackor och leathermanknivar på kontor i åratal!

Till exempel har jag bestämt att denna superdupertekniska OCH svinsnygga dagtursrygga från Exped ska få bli min daily carrier. Trots visst fashionknorr när jag var uppe på Café igår, så tycker jag att jag faktiskt förtjänat att ha den till gymmet, till möten, förhandsvisningar och restaurangrecensioner och sånt.

Nu är bara frågan: är yxan too much?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.