Nya bartrenden i New York – yxkastning och öl

Alkohol och vassa redskap kanske inte låter som världens mest träffsäkra kombination. Men i New York kan du prova på aktiviteten som får pilkastning på puben att framstå som en barnlek.

Johanna Jackson  |  Publicerad 2018-11-15 13:54  |  Lästid: < 1 minuter

Artikeln publicerades först på Vagabond.

Letar du efter en rolig och annorlunda aktivitet i New York? Varför inte leta fram din inre skogshuggare och bege dig till Brooklyn för en omgång yxkastning?

Bara det senaste året har ett flertal barer med temat öppnat upp i den trendiga New York-stadsdelen. Här kan både barn och vuxna höja adrenalinet genom att slunga iväg de vassa redskapen mot måltavlor i trä. Självklart under uppsikt av experter.

Först ut var Kick Axe, som öppnade i slutet av 2017 efter att ägarna prövat på aktiviteten under ett besök i Toronto. Baren som ligger i området Gowanus är inrett som en mysig jaktstuga, med stora läderfåtöljer, uppstoppade djurhuvuden och mattor av kohud.

Näst på tur var Bury the Hatchet som öppnade så sent som i oktober, också i Brooklyn fast i Greenpoint. Även Gotham Archery, som finns både på Manhattan och i Brooklyn erbjuder yxkastning, men riktar sig främst mot större grupper och serverar inte alkohol.

Både Bury the Hatchet och Kick Axe är öppna för drop in-besök, men bokning rekommenderas.

Mer info finns på: kickaxe.com och burythehatchet.com.

Foto: Kick Axe.
Foto: Kick Axe.
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:46